Nieuwe bestelwagen gezocht met CNG of LPG? Hier zijn de opties.

Tegenwoordig krijgen we veel vraag naar bestelwagens met LPG of CNG. Omdat het niet gemakkelijk is om bestelwagens te vinden met een geschikte motor, maak ik hier een lijstje met welke nieuwe voertuigen geschikt zijn.

Bij de kleinere bestelwagens kan je best kiezen voor een Dacia Dokker. Deze heeft een 1600cc multipoint injectie en is heel goed geschikt voor CNG of LPG. Dit is gewoon de standaard versie (vanaf 7490 euro excl. BTW) en rijdt heel goed op LPG en ook op CNG. Op ons bedrijf hebben wij deze ook aangeschaft.

Alleen geschikt voor LPG (CNG niet mogelijk):
Citroën Berlingo, Peugeot Partner (1.2 PureTech 110, 110 PK)
Renault Kangoo (1197cc – 84KW, Energy TCe 115 en TCe 115 EDC)

In de grotere bestelwagens is de Volkswagen Transporter het meest populair. Deze Volkswagen kan zowel omgebouwd worden naar LPG als naar CNG. Beschikbaar met motorisatie 110KW en 150KW.

Verder kan je kiezen voor  een Amerikaanse bestelwagens zoals de GMC VAN, met goede motoren voor het rijden op CNG of LPG. Ook interessant is de RAM ProMaster. Dat is een Fiat Ducato met een Chrysler Pentastar benzinemotor, gebouwd in Mexico voor de US. Wij kunnen u een invoerder adviseren van dergelijke Amerikaanse bestelwagens, bel mij gerust en laat mij weten waar je naar op zoek bent. Tel. +32474335656.